Foto: Publicitātes foto
28.maijā mazo jelgavnieku vērtējumam nodod 3.Starptautiskā Koka skulptūru simpozija tēlnieku veikums – piecās Jelgavas pirmsskolas izglītības iestādēs norit koka skulptūru atklāšana.

Koka skulptūru tēlnieki griež, veido un zāģē jau no 18.maija, lai iepriecinātu mazo jelgavnieku sirdis, tāpēc ir pienācis brīdis tās nodot galveno ekspertu – bērnu vērtējumam.

Pirmsskolas izglītības iestāžu "Pīlādzītis", "Varavīksne", "Saules bērnu dārzs", "Pūčuks" un R.Lazdiņas privātās sākumskolas "Punktiņš" audzēkņiem skulptūras ir īpaši mīļās, jo to tapšanas procesam bērni ir sekojoši līdzi ik dienu.

Šodien skulptūras tiks atklātas un bērniem tiks dots starts uz tām apsēsties, pakāpties un izmantot savās rotaļās. Visas skulptūras būs funkcionāli pielietojamas arī turpmāk.

28.maijā pulksten 18.30 Jelgavas kultūras namā paredzēts 3.Starptautiskā koka skulptūru simpozija noslēgums. Ikvienam apmeklētājam iespēja tikties ar māksliniekiem, kā arī apskatīt 3.Starptautiskā Koka skulptūru simpozija foto izstādi, kurā fotogrāfijas ir sākot no materiālu atlases līdz pat gatavām koka skulptūrām.

Ja koka skulptūras klātienē ir apskatāmas ierobežotai auditorijai, tad fotogrāfiju izstāde būs apskatāma vēl līdz pat jūnija beigām, lai ikviens interesents varētu apskatīt tapšanas procesu, kā arī redzēt gatavu gala darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!