Iespēju satikt robinsonus un sagaidīt jauno gadu kopā ar viņiem “Robinsonu” lielās balvas pasniegšanas ceremonijā piedāvā TV 3 un BT1, kas kopīgi organizē Jaunā gada sagaidīšanas balli 31. decembrī Ķīpsalas hallē, DELFI informēja TV 3.
“Līdz šim ir bijusi tikai viena vieta, kur Robinsoni ir bijuši kopā – uz salas, un tikai viena vieta, kur mūsu skatītāji varēja viņus redzēt – TV šovs “Robinsoni”. 31. decembrī visas Baltijas robinsoni un viņu skatītāji varēs satikties uz citas salas – Ķīpsalā. Es domāju, ka šī Robinsonu un skatītāju satikšanās, kuru organizē raidījuma “Bez tabu” radošā grupa, būs viena no labākajām iespējām, kā Latvijā sagaidīt Jauno gadu,” stāsta TV3 direktors Kaspars Ozoliņš.

Kā jau ziņots iepriekš, realitātes šova “Robinsoni” uzvarētājs saņems automašīnu “Mazda 626”;otrās vietas ieguvējs iegūs ceļojumu divām personām uz Ēģipti; trešās vietas ieguvējs – videomagnetofonu un televizoru.

Ballē vēl piedalīsies: “Silver Gruve” un Ingus Ulmanis, grupa “Tumsa” un Mārtiņš Freimanis, “Labvēlīgais tips”, “Jumprava”, “Ufo&co”, “Losamigos” un Roberts Gobziņš u.c.

“Iepriekšējo gadu miju vairāk nekā pieci tūkstoši rīdzinieku sagaidīja Ķīpsalas izstāžu centrā, un tikpat daudz viesu gaidām arī šogad Jaungada ballē “Bez tabu”, jo Ķīpsala ir vienīgā vieta Rīgā, kur tik kuplā draugu pulkā līksmi un demokrātiski aizvadīt Jaungada nakti.”

Šovs un balle TV3 ēterā 1. janvārī 21:00

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!