Foto: F64

Nule par eiroparlamentāri kļuvušās Ivetas Grigules (ZZS) palīdzi Inetu Gražuli Saeimā neviens no ZZS frakcijas deputātiem nepazīst, svētdien, 8.jūnijā, vēsta TV3 raidījums "Nekā Personīga".

Gražule pērn decembrī Latvijas Zemnieku Savienībai ziedojusi 50 latus (eiro). Raidījums vēsta, ka ap to laiku viņa ir kļuvusi par Grigules deputātes palīdzi Saeimā un pirmsvēlēšanu avīzē apgalvojusi, ka Griguli mīl. Taču raidījuma aptauja liecina, ka ZZS deputāti Gražuli parlamentā pēdējā pusgada laikā nav pamanījuši.

Sievietes uzdevums bijis kārtot Grigules lietvedību, organizēt tikšanos ar vēlētājiem un vākt nepieciešamās uzziņas. Grigules palīdzes Gražules alga Saeimā bija 605 euro mēnesī.

Ar raidījumu sieviete runāt nevēlējās, sakot, ka tam viņai nav laika. Jautāta, kā viņa deputātes palīdzes pienākumus pildījusi, Gražule atbildēja: "bez komentāriem". Vēlāk viņa atbildēja, ka bez Grigules atļaujas runāt nevar un uz raidījuma jautājumiem tā arī nesniedz atbildes. Viņa gan atzina, ka par palīdzi Eiropas Parlamentā Grigulei nestrādās.

Kopš Grigule sasniegusi savu mērķi un kļuvusi par Eiroparlamenta deputāti, viņu Latvijā vairs nav viegli pamanīt, norāda raidījumā. Politiķe ir aizņemta ar konsultācijām, vai strādāt konservatīvajā eiroskeptiķu vai arī liberāļu frakcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!