Foto: DELFI

Nākamnedēļ remontdarbu dēļ gaidāmi satiksmes ierobežojumi Marijas ielas un Krasta ielas posmos, portālu "Delfi" informēja Rīgas dome.

Krasta ielā satiksmi no 15. aprīļa līdz 13. jūlijam ierobežos posmā no Salu tilta līdz Ogres ielai.

Bet Marijas ielā satiksmi no 16. aprīļa pusnakts līdz 17. aprīļa pulksten 15 ierobežos posmā no Merķeļa ielas līdz Dzirnavu ielai.

Satiksmes ierobežojumi līdz 15. jūnijam paliks spēkā pie Jaunā Rīgas teātra ēkas Lāčplēša ielā 25.

Saistībā ar seriāla filmēšanu no 12. aprīļa pulksten 6 līdz 13. aprīļa pulksten 9 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Rātslaukumā.

Bet saistībā ar siltumtīkla pārbūves darbiem no 15. aprīļa līdz 17. maijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Kalnciema ielā, posmā no Ērģeļu ielas līdz Daugavgrīvas ielai un Kalnciema ielas un Daugavgrīvas ielas krustojumā.

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūvi no 15. aprīļa līdz 25. aprīlim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Mazajā Ūdens ielā pie Daugavgrīvas ielas.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!