Foto: Publicitātes foto
Laikā no 13.līdz 19.oktobrim jau sesto reizi norisināsies akcija "Labo darbu nedēļa", ko rīko labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv".

Akcijas gaitā iedzīvotāji tiks aicināti sniegt savstarpēju atbalstu, tādējādi vairojot pozitīvos mirkļus, kā labestības devējiem, tā arī saņēmējiem. Akcija tiek īstenota, lai popularizētu palīdzēšanas kustību Latvijā un lai labo darbu nedēļa kļūtu par tradīciju.

Projekta aktivitāte ik gadu kļūst plašāka. Pērn nedēļas gaitā kopumā īstenoti 12 645 labie darbi, no kuriem katrs veikts ar īpašu rūpību un mīlestību. Labo darbu īstenošanā iesaistījās 25 886 Latvijas iedzīvotāji.

Lielākoties labie darbi tiek īstenoti komandā, pavienojoties, piemēram, klasei, ģimenes locekļiem, draugu vai kolēģu pulkam.

Akcijas organizatori īpaši priecājās par lielo Latvijas skolu jaunatnes aktivitāti. Pērn "Labo darbu nedēļā" iesaistījās 244 skolas no dažādiem Latvijas reģioniem, kā arī daudzas Rīgas skolas.

Nedēļas gaitā praktiski īstenotie darbi: apkārtnes sakopšana, ciemošanās pie vientuļajiem pensionāriem, palīdzība dārza darbos, dzīvnieku patversmes apmeklējums, skolu sakārtošana, autobusu iztīrīšana, senioru iepriecināšana ar dziesmām un pašu sarūpētām dāvaniņām, Bērnu slimnīcas bērnu iepriecināšana, bibliotēku sakārtošana, asins nodošana, ozolzīļu vākšana dzīvniekiem, makulatūras vākšana, palīdzēšana mazākajiem skolēniem, radošo darbnīcu vadīšana un koncerti, kā arī paveikti vēl daudzi citi labie darbi.

Latvijas iedzīvotāji laipni aicināti "Labo dabu nedēļā" aktīvi iesaistīties arī šogad. Ieplānojiet savus labos darbus jau laikus.
Par konkrētām aktivitātēm informācija sekos.

Darot kopā, var izdarīt vairāk labu darbu.

Palīdzēsim.lv sociālajos portālos:
Facebook: www.facebook.com/Palidzesimlv
Twitter: http://twitter.com/palidzesimlv
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/www.palidzesim.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!