Uzņēmumu reģistrā ierakstīta Jūrmalas attīstības biedrība, kuras mērķis ir veicināt sabalansētu un optimālu Jūrmalas pilsētas attīstību, apzinot jūrmalnieku vēlmes un vajadzības.
Jūrmalas attīstības biedrības valdes priekšsēdētājs Oskars Brambergs informēja, ka tā apvienos Jūrmalas iedzīvotājus un dažādu nozaru speciālistus, tostarp būvniekus, arhitektus, juristus un uzņēmējus.

Biedrības uzdevums ir sniegt kompetentus viedokļus un ierosinājumus par jautājumiem, kas saistīti ar Jūrmalas attīstību.

Paredzēts aktīvi iesaistīt iedzīvotājus pilsētas attīstības vīzijas veidošanā, kā arī organizēt informatīvus pasākumus Jūrmalas iedzīvotājiem saistībā ar pilsētas attīstības jautājumiem.

Biedrība pārstāvēs Jūrmalas iedzīvotāju intereses un veidos iedzīvotāju dialogu ar Jūrmalas pilsētas domi par pilsētas attīstības vīzijām, kas veicinās pilsētas vienmērīgu attīstību visās jomās, informēja Brambergs.

Jūrmalas attīstības biedrības dibināšana bijusi nepieciešama, jo līdz šim domē nav pārstāvēts iedzīvotāju, uzņēmēju, dabas draugu kopējais viedoklis Jūrmalas attīstības jautājumos, uzskata biedrības pārstāvji.

Biedrība sniegs konstruktīvus priekšlikumus, mazinot pašvaldības iestāžu atsvešinātību no sabiedrības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!