No janvāra SIA "Lietišķās informācijas dienests" (LID) izdos jaunu ikmēneša žurnālu "Bilance" par grāmatvedību, uzņēmējdarbības likumdošanu un finansēm, BNS informēja uzņēmumā.
Jaunais izdevums plānots kā praktisks palīglīdzeklis pareizai uzskaites kārtošanai, atspoguļojot saimnieciskos darījumus un īpašuma stāvokli.

Tāpat žurnālā plānots ietvert komentārus par izmaiņām nodokļu un uzskaites likumdošanā, konsultācijas grāmatvedības praktiskajā pielietošanā, juridiskās problēmas uzņēmējdarbībā, kā arī par citiem uzņēmējiem svarīgiem tematiem.

"Bilances" galvenais redaktors Ilmārs Berezovskis izteicās, ka sadarboties ar "Bilanci" piekrituši autoritatīvi nozares konsultanti un autori.

""Bilances" satura veidošanā sadarbosimies arī ar krievu valodā iznākošās avīzes "Komersant Baltic" pielikumu "Eksperts"," sacīja Berezovskis.

"Pirmais žurnāla numurs 32 lappušu apjomā iznāks janvāra vidū poligrāfiski pievilcīgā vizuālā noformējumā 18 tūkstošu eksemplāru metienā, ko izplatīs LID klientiem un žurnāla "Kapitāls" abonentiem," informēja LID izpilddirektore Aiva Vīksna.

Viņa piebilda, ka no žurnāla otrā numura to par 0,79 latiem varēs iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Tāpat žurnālu varēs abonēt un viena mēneša abonēšanas maksa būs 0,45 lati, bet gada - 4,95 lati.

LID izdod žurnālu "Kapitāls", kā arī likumdošanas krājumus dažādās nozarēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!