Iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars ceturtdien, dažās stundas pēc iecelšanas amatā, tikās ar Iekšlietu ministrijas dienestu vadītājiem un ministrijas departamentu direktoriem, lai iepazīstinātu savām prioritātēm un iecerēm iekšlietu sistēmas problēmu risināšanā, informēja ministrijas Preses centrā.
Tikšanās laikā ministrs uzsvēra, ka nedos sev un ministrijas dienestiem politiskajā praksē pieņemto 100 dienu “saudzēšanas režīmu”.

“Visām problēmām, kuras šobrīd ir aktuālas, nekavējoties jārod risinājums un ja ir kāds darbs, kas ir jāveic tuvāko dienu laikā, tad es sagaidu, kas tas tiks izdarīts,” sacīja Jaundžeikars. Viņš uzsvēra, ka jau no pirmās dienas uzņemas pilnu atbildību par ministrijas darbu.

Tikšanās laikā ministrs norādīja, ka būtiskākais pamats sekmīgam ministrijas darbam ir darbinieki. “Sākot no ierindas darbinieka, līdz vadošajam personālam, katram jābūt skaidram darba pienākumiem un motivācijai ar pilnu atbildību veikt savu darbu,” sacīja ministrs.

Jaundžeikars arī uzsvēra, ka neviens darbinieks netiks nomainīts mainīšanas pēc - jautājums par kadru maiņu var skatīts tikai tad, ja darbinieks netiek galā ar saviem darba pienākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!