Jēkabpils pašvaldības uzņēmums "Siltumtīkli" iedzīvotāju parādu dēļ ceturtdien daļai dzīvojamo māju pārtraucis siltumenerģijas un karstā ūdens piegādi, informēja Jēkabpils siltumapgādes uzņēmuma direktors Andis Dābols.
Viņš pastāstīja, ka no ceturtdienas karstā ūdens piegāde pārtraukta mājām, ko apkalpo Dārza ielas katlumāja. Ūdens piegāde pārtraukta Dārza, Krasta un Palejas ielu mājām, kā arī apkure atvienota dzīvojamai mājai Madonas ielā 53a.

Savukārt 8.aprīlī siltumenerģijas piegādi pārtrauks arī mājām Ziemeļu, Slimnīcas un Ķieģeļu ielās, ko apkalpo Ķieģeļu ielas mikrorajona katlumāja. Iedzīvotāju siltuma parādu dēļ no pirmdienas apkuri pārtrauks arī mājām Meža ielā 10, Nameja ielā 32, Viesītes ielā 18a un Viestura ielā 13 b.

Pirms Lieldienām Jēkabpilī atjaunota pērn pārtrauktā karstā ūdens piegāde no Tvaika ielas katlumājas, kas apkalpo daudzdzīvokļu mājas pilsētas kreisajā daļā. Tāpat jau vēstīts, ka "Siltumtīklu" klientu parādi par patērēto siltumu un karsto ūdeni ir aptuveni 591 500 latu, tajā skaitā daudzdzīvokļu māju iemītnieku parāds - apmēram 519 700 latu. Savukārt "Jēkabpils siltumtīkli" a/s "Latvijas gāze" ir parādā aptuveni 120 000 latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!