"Jūtos priecīgs, ka bērniem garšo pankūkas, kas ceptas no Latvijas zemnieku audzēto graudu miltiem, kuriem dots nosaukums "Iecienītie pankūku milti"," sacīja Svilpe.
Viņš pats personīgi seko līdzi pankūku cepšanai, kas notiek brīvā dabā. Turpat arī siltās un smaržīgās pankūkas tiek degustētas. Līdz pusdienas laikam jau bija apēsta 2501 pankūka.
Cienāšana ar pankūkām turpināsies līdz pat pulksten 17.
A/s "Dobeles dzirnavnieks" ražo iecienīto, plāno un pikanto pankūku miltus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit