No 18. un 19. maijā Kr. Valdemāra 48, Ķīmijas fakultātes telpās, un 20. maijā Brīvdabas muzeja teritorijā notiks LU Ķīmijas fakultātes Studentu pašpārvaldes, kā arī īpašas orgkomitejas rīkotās Ķīmiķu dienas.
Pasākumā piedalīsies LU ĶF studenti un pasniedzēji , kā arī citu fakultāšu studenti. Ķīmiķu dienas tiek organizētas, lai saliedētu fakultātes mācībspēkus un studentus, turpinātu un attīstītu ĶF tradīcijas, veidotu draudzīgas attiecības ar citiem LU studentiem un pasniedzējiem, kā arī popularizētu LU Ķīmijas fakultātes vārdu un tās aktivitātes.

Ceturtdien, 18. maijā, plkst. 13. 00 paredzēta pasākuma atklāšana parkā, pretim LU galvenajai ēkai , kam sekos ziedu nolikšana pie Brīvības pieminekļa, orientēšanās pa Vecrīgu un gājiens no Vecrīgas uz ĶF, kur vakara pasākuma ietvaros varēs piedalīties dažādos konkursos, saņemt balvas, vērot modes skati, kursu priekšnesumus, kā arī dejot līdz rītam.

Savukārt piektdien, 19. maijā, plkst. 12.00 ĶF telpās notiks “Atklātā stunda” , kuras laikā tiks demonstrēti interesanti ķīmijas eksperimenti. Sestdien pasākuma gaita turpināsies Ropažos, kur 11.00 sāksies dažādi sporta pasākumi, vēlāk būs uzvarētāju sumināšana un dejas līdz rītam. Pasākumu atbalsta a/s “ Piebalgas alus”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!