Foto: F64
Bijušajai Izglītības un zinātnes ministrei Tatjanai Koķei uz pensionāres Valentīnas Kokinas īpašuma patvaļīgi uzbūvētais žogs būs jānojauc daļēji, proti, nojaucams vien tā ceturtais stabs, trešdien nolēmusi Rīgas apgabaltiesa.

Tiesas pārstāvis Aigars Bērziņš portālam "Delfi" pastāstīja, ka tiesa nolēmusi prasību apmierināt daļēji, liekot bijušajai ministrei nojaukt žoga ceturto stabu. Ceturtdien gaidāms tiesas motivētais spriedums, kad par to varēs iesniegt kasācijas sūdzību Senātā.

Jau vēstīts, ka pirmā tiesu instance 2009.gada augustā lēma likt nojaukt uzcelto žogu. Ministrei žogs bija jānojauc mēneša laikā no tiesas sprieduma stāšanās brīža. Šo spriedumu Koķe pārsūdzēja.

Pensionāre Kokina žoga dēļ iesūdzējusi tiesā Koķi. TV3 raidījums "Nekā Personīga" iepriekš ziņoja, ka Koķu mājas žogs atrodas uz pensionāres zemes un traucē piebraukt pie viņas mājas.

Pensionāre ar ministres ģimeni nespēj vienoties par žoga nojaukšanu. Ministrei šo īpašumu uzdāvināja vecāki, kas tajā agrāk dzīvoja, un viņu laikā žogs arī ticis uzbūvēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!