Foto: DELFI

Pēdējā laikā bija visai maz ziņu par savulaik šovā Okartes skatuve iepazītās dziedātājas un Playboy modeles Lingitas Linas Bopulu (attēlā) gaitām, taču šonedēļ viņa beidzot atgriezusies mūzikas apritē ar jaunu dziesmu.

Lingita šonedēļ atzīmēja savu vārda dienu, un par godu šim notikumam viņa plašākas publikas novērtējumam sniegusi smeldzīgu kompozīciju ar nosaukumu Lietus līst, un, kā jauniete pavēstījusi saviem sociālo tīklu sekotājiem, dziesma paredzēta kā gabaliņš no svētku tortes visiem atbalstītājiem.

Dziesmas vārdu un teksta autors ir Valērijs Cīrulis no grupas Dzelzs vilks. Tāpat palīdzīgu roku skaņdarba tapšanā sniedzis ģitārists Jānis Priedītis.

"Saplūstot ar dabu un nonākot harmonijā, bieži mēs rodam dvēseles spēku. Lietus ir tas, kas man liek domāt par sapņiem, cerībām, tas palīdz aizskalot skumjās domas... Lietus mani iedvesmo, skatoties uz to, rodas vēlme piepildīt savus sapņus,'' savu komentāru par Lingitas iedziedāto kompozīciju sniedzis skaņdarba autors Valērijs.

Kā vēsta Lingitas Draugiem.lv mūzikas profilā pieejamā informācija, muzikālās aktivitātes viņai šobrīd ir otrajā plānā, un nozīmīgākā loma jaunietes dzīvē atvēlēta studēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!