8. marts Kuldīgā bija īpaši pamanāms – Kuldīgas Aktīvās atpūtas centrs (KAAC) bija sarīkojis Sieviešu veselības dienu. "Šo dienu izbaudu un atvēlu tikai sev", tā esot atzinusi ne viena vien uzrunātā pasākuma dalībniece, portālu "Delfi" informēja Kuldīgas novada pašvaldības pārstāve Signeta Reimane.

Šī Kuldīgā bija jau trešā Veselības diena.Darbs pie rīkošanas sācies tūlīt pēc iepriekšējās Veselības dienas pagājušā gada novembrī.

"Pirmo reizi ir apdzīvota pati manēža. Tā ir sadalīta trīs posmos – bērnu stūrītis, dažādas radošās darbnīcas un Arta Gustovska foto izstāde "Mežonīgais blūzs,"" sacīja KAAC direktora vietniece Jana Bergmane.

Pasākums aizsākās ar skanīgo "Rumbas kvarteta" dziedājumu pie manēžas, mastā uzvijās košiem ziediem apgleznots karogs. Dienas spraigās nodarbības atklāja 8. marta veselības skrējiens pa Kuldīgu.

Veselības dienā sievietes fiziski izkustējās uz trenažieriem, nūjoja un saņēma treneru konsultācijas. Bija iespēja uzklausīt arī dažādu medicīnas speciālistu padomus.

Veselības dienu rīkoja Kuldīgas novada Dome, KAAC, Kuldīgas novada sporta skola, Kuldīgas kultūras centrs. Atbalstīja "Veselības centrs 4" un biedrība "Reanimare".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!