Foto: F64
Uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem otrdien ir apmierinoši braukšanas apstākļi, taču pa vietējiem ceļiem braukšana ir apgrūtināta, jo brauktuves ir apledojušas un vietām joprojām sniegotas, liecina Latvijas Valsts ceļu sniegtā informācija.

Uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem brauktuves slapjas. Vietām Kurzemē un Vidzemē ir arī neliels lietus. Gaisa temperatūra ir no +1 līdz +5 grādiem pēc Celsija skalas.

Pa vietējiem ceļiem visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Brauktuves apledojušas, vietām sniegotas. Pašreiz uz brauktuvēm izveidojusies stipra atkala, kas būtiski pasliktina transportlīdzekļu vadāmību.

Atkušņa un nokrišņu laikā uz autoceļiem pastiprināti veidojas apledojums, tāpēc Latvijas Valsts ceļi aicina autovadītājus izvēlēties ceļa stāvoklim un savām autovadīšanas prasmēm atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri, kā arī atgādina, ka saistībā ar brīvdienu noslēgšanos sagaidāma autosatiksmes plūsmas palielināšanās, tāpēc jārēķinās ar papildus braukšanas laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!