Latvijas Pasta izdevēju balvu "Zelta aploksne" kā visvairāk abonētais laikraksts latviešu valodā saņēmusi "Latvijas Avīze", kuru izdod AS "Lauku Avīze", informē pasta Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Inese Kreicberga.
Balvu kā visvairāk abonētais laikraksts krievu valodā saņēmis izdevniecības "Petits" izdotais dienas laikraksts "Čas".

Par visvairāk abonēto žurnālu latviešu valodā atzīta "Ieva", kuru izdod "Izdevniecība žurnāls "Santa", bet krievu valodā - "Petits" izdotais "Ļubļu".

Visvairāk abonētais reģionālais izdevums latviešu valodā ir "Rēzeknes Vēstis", bet krievu valodā - "Rezeknes Vestis". Abus žurnālus izdod izdevniecība "Rēzeknes Vēstis".

Par veiksmīgāko debiju atzīts žurnāls "Republika.lv", kuru izdod izdevniecība "Žurnāls". Savukārt visvairāk abonētais bērnu un jauniešu izdevums ir "Spicā Avīze", kuru izdod izdevniecība LABA.

Balvu kā lielākais akcijas "Abonē pastā lētāk" atbalstītājs saņēmusi izdevniecība "Fenster", bet kā lielākais tiešā pasta ieliktņu izvietotājs presē - izdevniecība SIA "Laikraksts Diena".

Izdevniecība "Rīgas Viļņi" saņēmusi balvu par atraktīvāko preses abonēšanas kampaņu.

Savukārt kā lielākais Latvijas Pasta sadarbības partneris abonēšanā un mazumtirdzniecībā godināta "Izdevniecība žurnāls "Santa"".

Labāko rezultātu ieguvēji 12 nominācijās noteikti, apkopojot un izvērtējot Latvijas Pasta Preses pakalpojumu dienesta rīcībā esošos uzskaites datus šā gada pirmajā pusgadā.

Balvas "Zelta aploksne" mērķis ir izteikt pateicību Latvijas Pasta sadarbības partneriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!