Foto: DELFI

No pirmdienas, 10. decembra, līdz pat 31. martam ierobežos satiksmi Stabu ielas posmā, portālu "Delfi" informēja Rīgas dome.

Satiksmi ierobežos posmā no ēkas Stabu ielā 10 līdz ēkai Stabu ielā 99. Šajā posmā notiks kanalizācijas cauruļvadu remonts.

Bet no 10. decembra pulksten 8 līdz 15. decembra pulksten 20 transportlīdzekļu satiksmi ierobežos Aleksandra Čaka ielas posmā un virzienā no Tallinas ielas līdz Laboratorijas ielai. Šajā posmā notiks ūdensvada remonts.

Rīgas dome brīdina, ka darbu laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Bet otrdien, 11. decembrī, no pulksten 11 līdz 17 transportlīdzekļiem aizliegts apstāties un stāvēt Raiņa bulvāra kreisajā pusē, posmā no ēkas Raiņa bulvārī 15 līdz Inženieru ielai.

Šādus ierobežojumus ieviesīs, jo Raiņa bulvārī notiks daudzsēriju mākslas filmas "Apžilbinātie" filmēšana, ko veic "Baltic Pine Films".

Ziemassvētku apsveikuma filmēšanas laikā no 8. decembra pulksten 7 līdz 9. decembra pulksten 23 apstāties un stāvēt nedrīkstēs arī Kalpaka bulvāra labajā pusē, posmā no Antonijas ielas līdz Jura Alunāna ielai. Par šo filmēšanu atbildīga ir "Vides filmu studija".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!