Foto: F64

Ceturtdienas pēcpusdienā sociālo tīklo lietotāji mikroblogošanas vietnē "Twitter" pauda satraukumu par to, vai pilsētā nav noticis kas nelāgs – pēcpusdienā pilsētu satricinājuši divi spēcīgi sprādzieni. Gan Aizsardzības ministrija (AM), gan Liepājas pilsētas pašvaldība savos sociālo tīklu kontos mierina, ka tās bijušas divas sabiedroto patruļlidmašīnas, kas piedalās NATO Baltijas valstu gaisa telpas patrulēšanas misijā.

Liepājas pilsētas dome sociālajā tīklā "Facebook" norāda, ka ceturtdien "īsi pirms pulksten 16 virs Liepājas bija dzirdamas divas sprādzienam līdzīgas skaņas. Noskaidrots, ka to radīja NATO iznīcinātāji, kuri pārlidoja Liepāju. Uztraukumam nav pamata!"

Savukārt AM tviterī norādījusi, ka šajā laikā lidojumu veica sabiedroto patruļlidmašīnas, kas piedalās NATO Baltijas valstu gaisa telpas patrulēšanas misijā.

Ne Valsts policijā, ne Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā izsaukumi uz tādiem negadījumiem kā, piemēram, sprādziens, Liepājā ceturtdienas pēcpusdienā nebija saņemta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!