Foto: F64

Bijušais Jūrmalas domes priekšsēdētājs Raimonds Munkevics ("Jūrmala - mūsu mājas") un SIA "Jūrmalas ATU" valdes priekšsēdētājs Juris Visockis grasās izlīgt pirms vairākiem gadiem sāktajā strīdā par 250 000 latu morālā kaitējuma kompensācijas piedziņu saistībā ar nepatiesiem apgalvojumiem.

Munkevica un Visocka strīdu šodien bija paredzējusi apelācijas kārtībā izskatīt Augstākā tiesa (AT), taču saistībā ar iespējamo izlīgumu lietas izskatīšana atlikta līdz 4.septembra plkst.10, informēja tiesas preses sekretāre Baiba Kataja.

Jau ziņots, ka AT bija paredzējusi skatīt Visocka iesniegto apelācijas sūdzību par Rīgas apgabaltiesas 2011.gada 2.marta spriedumu, ar kuru no viņa prasīto 250 000 latu vietā piedzīta 5000 latu kompensācija saistībā ar izteikumiem par it kā domes priekšsēdētāja Munkevica vārdā prasītu 20 000 latu kukuli atkritumu apsaimniekošanas līguma noslēgšanai.

Munkevics savā civilprasībā pret Visocki bija uzsvēris, ka televīzijas "TV3" raidījumā "Nekā personīga" pārraidītajā intervijā 2008.gada sākumā Visockis norādījis: Jūrmalas domes toreizējais priekšsēdētājs Munkevics ar starpnieku palīdzību prasījis no viņa 20 000 latu kukuli, lai viņa vadītais uzņēmums "Jūrmalas ATU" varētu noslēgt līgumu ar Jūrmalas domi par atkritumu apsaimniekošanu Jūrmalas pilsētā.

Šī ziņa izskanējusi un tikusi pārpublicēta televīzijas ziņu raidījumos, radio pārraidēs, ziņu portālos, laikrakstos, reģionālajā Jūrmalas presē, kā arī ziņu aģentūrā LETA, norādījis Munkevics.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!