Privatizācijas aģentūras (PA) ģenerāldirektors Jānis Naglis uzņēmuma nosaukumu, kuru viņš Uzņēmumu reģistrā grasās reģistrēt uzreiz pēc atbrīvošanas no ieņemamā amata 14.decembrī, saista ar savu vārdu, bet pilnībā par uzņēmuma nosaukumu vēl nav izšķīries.
Pašlaik Naglis apsver iespēju savu uzņēmumu, kas nodarbosies ar konsultāciju sniegšanu uzņēmējdarbības un privatizācijas jautājumos, nosaukt par SIA "Jānis Naglis", tomēr tad viņam varētu pārmest "špikošanu" no sava partijas biedra Māra Gaiļa, kurš uzņēmumu nosaucis savā vārdā.

Tāpat ilggadējais PA vadītājs apsver iespēju savu uzņēmuma nosaukt par SIA "J.N.". Pēc Nagļa skaidrotā, tādā gadījumā uzņēmuma vārds asociēsies ne tikai ar vārdiem Jānis Naglis, bet arī "jā un nē". "Konsultāciju biznesā nevar pozīciju kaut kur pa vidu, ir jābūt tikai jā vai nē," skaidroja Naglis. Uzņēmuma nosaukumu ar savu vārdu Naglis nolēmis saistīt, lai nebūtu jātērē lieki līdzekļi mārketingam.

Nagļa uzņēmuma statūti paredz, ka viņš būs gan tās īpašnieks, gan direktors un vienīgais darbinieks. Paralēli tiek apsvērti arī citi darba piedāvājumi un minētā SIA darbosies tikmēr, kamēr nebūs atrasts stabils pamatdarbs. Naglis nenoliedza iespēju, ka minētais konsultāciju uzņēmums varētu konsultēt Latvijas pusi "Lattelekom" tiesas procesā, taču tas ir atkarīgs no daudziem apstākļiem.

Nagļa pēdējā darba diena PA būs 13.decembris, jo no 14.decembra par PA vadītāju valdība ir iecēlusi līdzšinējo PA valdes locekli zvērinātu advokātu Arni Ozolnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!