Foto: DELFI

Saskaņā ar meteorologu datiem jau šīs nedēļas nogalē naktīs vietām temperatūra var pazemināties zem nulles, iespējams arī slapjš sniegs, tāpēc ceļi var apledot, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Sākot ar nakti uz sestdienu slapjš sniegs gaidāms vietām Vidzemē un Latgalē. Mainīgajos laika apstākļos autobraucēji aicināti ieturēt lielāku distanci, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem atbilstošu ātrumu.

Neskatoties uz rudenīgiem laika apstākļiem, vairākos valsts autoceļu posmos turpinās remontdarbi. Autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un ilgāku ceļā pavadīto laiku. Visvairāk laika prasa izbraukt pārbūves darbu posmu uz reģionālā autoceļa Ventspils–Kuldīga–Saldus (P108) posmā no Ventspils līdz Zirām. Tur ir desmit luksoforu posmi, kuru izbraukšanai nepieciešama pusotra stunda.

Turpinās remontdarbi arī uz Jūrmalas šosejas. Autobraucēji aicināti remontdarbu zonā nepārsniegt atļauto braukšanas ātrumu. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme Jūrmalas šosejas un Rīgas apvedceļa krustojumā var būt palēnināta.

Būvdarbi turpinās arī uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!