Foto: Latvijas Pasts
Apkopojot gandrīz 3000 klientu iesūtīto aptaujas anketu rezultātus, par Gada Pastnieku 2010 klienti atzinuši Latvijas Pasta piegādes punkta "Smiltene" pastnieci Ramonu Egli, informē uzņēmums.

Foto galerija

Egle saņēma nepilnus divus simtus klientu balsu, otrajā vietā atstājot piegādes punkta "Balvi-1" pastnieci Irēnu Belku, bet trešajā vietā - pastnieku Pēteri Lisenko no piegādes punkta "Vecslabada".

Izvērtējot saņemtās anketas, vietējais pastnieks galvenokārt tiek raksturots kā precīzs, atsaucīgs, laipns un izpalīdzīgs cilvēks. Turklāt pasta profesionālis neliedz smaidu, labu vārdu, padomu vai kādu pakalpojumu.

Titulam Gada Pastnieks 2010 izvirzītie darbinieki ir cilvēki, kuri ļoti augstu vērtē savu pienākumu pret tiem iedzīvotājiem, kuri diendienā paļaujas uz pastnieka veiklo soli un darbīgajām rokām. Pastnieks ir gaidīts viesis ikvienā mājā un uzņēmumā.

Par Gada Pastnieku 2010 Egli Brantu pagasta iedzīvotāji raksta: "Mūsu pastniece ir entuziaste, pagasta patriote, viņas darba veikums naudā nav izmērāms. Ramona ir pagasta gariņš un dvēsele, vienīgā, kuru pagastā iespējams satikt ikvienam. Izskatās, ka pastnieces darbs viņai ir kā hobijs, ar ko aizrauties no gada uz gadu arvien aktīvāk. Paraugs visiem, kā ielikt sirdi savā darbā!"

Paralēli Gada pastnieka nominācijai Latvijas Pasts organizēja arī konkursu Pastnieku stāsti, kurā aicināja iedzīvotājus un uzņēmumu pārstāvjus izstāstīt kādu interesantu stāstu vai kuriozu par savu pastnieku. Kopskaitā tika saņemtas vairāk nekā 160 oriģinālas vēstules un noskaidroti trīs sirsnīgāko un emocionālāko stāstu uzvarētāji – Ņina Tulinska (Jēkabpils novads), Olga Glaudāne (Ilūkstes novads) un SIA Loģistikas risinājumi pārstāve Marika Melihova (Rīga). Latvijas Pasts uzvarētājiem dāvās iespēju bez maksas izgatavot 20 personalizētās pastmarkas (www.manapastmarka.lv) – paša klienta izvēlētas, oriģināla dizaina praktiski izmantojamas pasta vērtszīmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!