Foto: Shutterstock
Kā izskatītos vīriešu dzīve pilnīgas dzimumu līdztiesības laikmetā? Vai vīriešiem no dzimumu līdztiesības ir kāds labums? Kuram galu galā jānes miskaste un jālabo saplīsušais krāns? Kādi ir 21. gs. vīrieša izaicinājumi un lomas un vai sievietes ir gatavas panākt pretī jaunajam vīrietim?

Piektdien, 4. septembrī, no pulksten 13. noritēja futūristiska saruna no vīrieša perspektīvas par mūsdienu vīrišķības dažādajām šķautnēm un izaicinājumiem.

Diskusiju rīkoja biedrība ģimenes atbalstam "Tēvi" un Latvijas Dūlu apvienība sadarbībā ar Kanādas vēstniecību Latvijā, forumu "Celies" un "Fantadromu". Diskusiju vada Gatis Smidrovskis, tēvs divus gadus vecai meitai, mārketinga speciālists, biedrības “Tēvi” nodarbību vadītājs.

Diskusijā piedalījās sociālantropologs, pasniedzējs Kārlis Lakševics, divu puiku tētis no biedrībās ģimenes atbalstam "Tēvi" Lauris Bokišs, Baltās lentītes (White Ribbon) kampaņas Kanādā izpilddirektors Humberto Karolo, kā arī Kails Batler, līdzpriekšsēdētājs Globālajā "MenEngage Majors".

Saruna notika angļu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!