Foto: PantherMedia/Scanpix
Aprīlī un maijā reģionos notiks četras konferences, kurās iedzīvotāji aicināti uzzināt vairāk par iespējām attīstīt savas nevalstiskās organizācijas (NVA), informēja konferenču rīkotāji biedrība "Latijas Pilsoniskā alianse".

Konferences noritēs Jelgavā, Valmierā, Saldū un Preiļos un to gaitā būs iespēja iepazīties ar projekta "Ilgtspējīgas pilsoniskas sabiedrības attīstības atbalsta un monitoringa sistēmas pilnveidošana Latvijā" rezultātiem. Proti, ar ziņām par NVO sektoru Latvijā kopumā, tostarp sabiedrības līdzdalības intensitāti NVO.

Konferences mērķis ir aicināt Latvijas iedzīvotājus aktīvi iesaistīties nevalstisko organizāciju darbībā, lai līdzcilvēkiem palīdzēt uzlabot un pilnveidot viņu dzīves, darba un atpūtas vidi.

Pirmā konference norisināsies 23.aprīlī Jelgavā. Pārējās trīs konferences notiks maijā. 14.maijā Valmierā, 21.maijā Saldū un 28.maijā Preiļos. Detalizētāka informācija par reģionālajām konferencēm pieejama mājas lapā www.nvo.lv.

Reģionālajās konferencēs aicināti piedalīties ikviena reģiona biedrība, nodibinājums, pašvaldību iestāžu vadītāji, NVO koordinatori, kā arī uzņēmēji, kuri atbalsta pilsoniskās sabiedrības aktivitātes.

Pasākuma laikā konferenču dalībnieki tiks iepazīstināti ar jaunākajiem datiem par notikušajām izmaiņām NVO sektorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!