SIA "Mediju nams" valde par laikraksta "Neatkarīgā Rīta Avīze" (NRA) galveno redaktori ir apstiprinājusi laikraksta līdzšinējo galvenā redaktora vietnieci Anitu Daukšti, informēja "Mediju nams" mārketinga projektu vadītāja Dace Bīriņa.
Līdzšinējais NRA vadītājs Armands Puče, kurš reizē ir arī SIA "Mediju nams" valdes priekšsēdētājs, šīs pārmaiņas uzskata normālu uzņēmuma attīstības procesu, jo "sēdēt uz diviem krēsliem vienlaicīgi, nekad nav bijis ērti".

Puče uzskata, ka Daukštes iecelšana par "Neatkarīgās" galveno redaktori ir loģisks visu līdzšinējo darbu turpinājums. "Izdevējs viņai uzticas un ir pārliecināts, ka Anita turpinās stiprināt konkrētā laikraksta vietu Latvijas sabiedriski politiskajā telpā," teicis Puče.

Puče par NRA redaktoru tika iecelts 2004.gada maijā, 2004.gada oktobrī viņš kļuva par SIA "Mediju nams" valdes priekšsēdētāju. Daukšte līdz 2004.gada jūnijam bija laikraksta "Rīgas Balss" galvenā redaktore, pēc tam viņa strādāja NRA par galvenā redaktora vietnieci.

SIA "Mediju nams" izdod dienas laikrakstu "Neatkarīgā Rīta Avīze", nedēļas laikrakstus "Rīgas Balss" un "TV Atpūta", nedēļas žurnālus – "Saldā Dzīve", "Māja", "Vakara Ziņas", "Patiesie Stāsti", "Sporta Avīze", kā arī šī žurnāla specializētos mēneša izdevumus "Hokejs", 'Basketbols", "Futbols", "F1".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!