Foto: LETA

Otrdien, 26. novembrī, Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) dibinātāju sapulcē par trešo valdes locekli tika ievēlēts Jānis Jenzis, portālu "Delfi" informēja RTAB.

RTAB Jenzis ieņems arī stratēģiskā direktora amatu, kurā tiks realizēta aktīva sadarbība ar nodibinājuma partneriem un nozares pārstāvjiem, partneru programmas darbības paplašināšana darījumu, kultūras un atpūtas tūrisma apakšprogrammās, tūrismā iesaistīto nozaru darbinieku izglītošana un citi jautājumi.

Jenzis ir Latvijas Restorānu biedrības dibinātājs un prezidents, Nacionālās Kultūras padomes loceklis, B/A "Turība" lektors, Valsts pārbaudījumu komisijas priekšsēdētājs. Jenzis ir ieguvis maģistra grādu sabiedrības vadībā Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē.

Gadu gaitā Jenzis ir vadījis vairākas viesnīcas un restorānus Rīgā, kā arī četrus gadus darbojies kā Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidents. Apzināti karjeru veidojis viesmīlības, tūrisma un kultūras jomās, piedalījies starptautisku pasākumu rīkošanā, kā arī realizējis vairākus sociālus projektus.

"Novērtējot LIVE RIGA zīmola atpazīstamību un RTAB līdzšinējo darbu, vairojot tūristu interesi un palielinot pilsētas apmeklētāju skaitu, vēlos sniegt savu pienesumu darījuma, kultūras un atpūtas tūrisma veicināšanā. Rīga, manuprāt, joprojām ir Ziemeļeiropas apslēptā pērle ar milzīgu potenciālu, kuru atklāt man būtu prieks," uzsver Jenzis.

Līdz šim RTAB valdē darbojās divas personas – valdes priekšsēdētājs Guntars Grīnvalds un valdes locekle Ieva Lasmane.

RTAB dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība "airBaltic", Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija un Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!