Foto: DELFI
Par nesen kļuvušā Valsts policijas priekšnieka Arta Velša vietnieci otrdien iecelta majore Aija Kalnāja, kura līdz šim bija Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Starptautiskās sadarbības biroja "Interpola" Latvijas nacionālās nodaļas sakaru virsniece.

Kalnāja šobrīd ir Eiropas policijas koledžas nacionālā eksperte un vada Eiropas Savienības nozīmes projektu CEPOL Sekretariātā Lielbritānijā portālam "Delfi" norāda Valsts policija un piebilst, ka viņai ir plaša starptautiskā darba pieredze.

Velšs atzinis, ka, izvērtējot kandidātus Valsts policijas Galvenās administratīvās pārvaldes priekšnieka amatam par svarīgu faktoru uzskatīta tieši starptautiskā un administratīvā pieredze, kas Valsts policijas Galvenās administratīvās pārvaldes priekšniekam ir ļoti svarīga.

"Uzskatu, ka Kalnājas darba pieredze, personiskās īpašības, profesionālās prasmes un iemaņas ļaus veiksmīgi pildīt Valsts policijas priekšnieka vietnieka, Galvenās administratīvās pārvaldes priekšnieka amata pienākumus," paudis Velšs.

Jaunajā amatā Kalnāja sāks strādāt no 7. februāra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!