Foto: LETA

Partija "Reģionu alianse" (RA), kurā apvienojušies vairāki Ādažu, Babītes, Baldones, Krimuldas, Ropažu, Olaines, Siguldas, Ķekavas, Garkalnes, Inčukalna un Stopiņu pašvaldību deputāti un darbinieki, trešdien izvēlējusi valdi, kā arī uzņēmusi 50 jaunus biedrus no Lielvārdes, Gulbenes, Alojas un Limbažiem, portālu "Delfi" informēja partijas vadītājs Andrejs Ence.

RA jaunajā valdē trešdien ievēlēti Dagnis Straubergs no Salacgrīvas novada, Dainis Liepiņš no Jelgavas, Guntis Liepiņš no Sējas novada, Juris Krūze no Ādažu novada, Māris Dzenītis no Jūrmalas, Pēteris Salenieks no Garkalnes novada, Rihards Melgailis no Vecumnieku novada, Sanita Megere – Klevinska no Ropažu novada un Uģis Mitrevics no Siguldas novada.

Patlaban RA ir pārstāvēta 27 Latvijas pilsētās un novados – Alojā, Ādažos, Babītē, Baldonē, Carnikavā, Garkalnē, Gulbenē, Inčukalnā, Jelgavā, Jūrmalā, Ķekavā, Krimuldā, Lielvārdē, Limbažos, Olainē, Ropažos, Salacgrīvā, Saldū, Sējā, Siguldā, Skrundā, Stopiņos, Talsos, Limbažos, Kandavā, Ozolniekos un Vecumniekos. Partijai pievienojušies arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki - Jūrmalas pilsētas domes deputāts Māris Dzenītis un Jelgavas pilsētas domes deputāts Dainis Liepiņš.

"Reģionu Alianse", kas jau iepriekš paziņojusi, ka nesadarbosies ar Vidzemes partiju, piedalīsies gan nākamajās pašvaldību vēlēšanās, gan arī Saeimas vēlēšanās. Patlaban partijā ir pārstāvēti 27 novadi un pilsētas, bet vairāk nekā 100 partijas biedru un atbalstītāju ir ievēlēti par deputātiem dažādās Latvijas pašvaldību domēs. Partijā pašlaik ir 358 biedri.

"Reģionu Alianses" biedri ir arī 11 pašvaldību domju priekšsēdētāji - Andrejs Ence (Babītes novads), Indra Rassa (Saldus novads), Nellija Kleinberga (Skrundas novads), Dagnis Straubergs (Salacgrīvas novads), Pēteris Balzāns (Ādažu novads), Karina Putniņa (Baldones novads), Uģis Mitrevics (Siguldas novads), Rihards Melgailis (Vecumnieku novads), Guntis Liepiņš (Sējas novads), Antons Cibuļskis (Ropažu novads) un Dace Vilne (Alojas novads).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!