Foto: stock.xchng

Ar saviem izteicieniem jaunās Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekļi demonstrē savas profesionālās kompetences, ētikas un inteliģences līmeni, kuru radio un televīzijas jomā strādājošajiem par jauno nozari pārraugošo institūciju būtu vērts vienkārši pieņemt zināšanai.

Tā, komentējot padomes locekles Aijas Cālītes-Dulevskas rakstīto sociālajā tīklā "Twitter", "Pirmā Baltijas kanāla" (PBK) īpašnieku salīdzinot ar seriāla "Soprano ģimene" galvenā tēla Tonija Soprano pakalpiņu, norāda PBK īpašnieka SIA "Baltijas mediju alianse" (BMA) preses sekretārs Edžus Vējiņš.

BMA piebilst, ka Cālītes-Dulevskas "publiskā ķengāšanās" nav komentāru vērta.

NEPLP locekle šodien "Twitter" vietnē raksta, ka ir nosūtījusi atvainošanās vēstuli PBK pārstāvim, apzinoties, ka ir viņu aizvainojusi.

Kā ziņots, Cālīte-Dulevska "Twitter" vakar ierakstījusi: "Šodien NEPLP tikāmies ar PBK īpašnieku. Beidzot atcerējos, ko viņš atgādināja; vienu no Tonija Soprano "6-tjorkām"."

Kā aģentūrai LETA pastāstīja NEPLP priekšsēdētājs Ainārs Dimants, vakar padomei bija tikšanās ar PBK pārstāvjiem, lai abpusēji iepazītos. Februārī, kad NEPLP tikās ar visām komerctelevīzijām, PBK ierasties nevarēja, tādēļ tikšanās notika vakar.

PBK iepazīstināja padomes locekļus ar sevi un savu kanālu, taču, kā atzina Dimants, NEPLP uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem atbildes tomēr nesaņēma.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Pirmais Baltijas kanāls" pieder SIA "Baltijas mediju alianse", kuras īpašnieki ir Aleksejs Pļasunovs un Oļegs Solodovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!