PS - par labu pārvaldību

Neskatoties uz nelielo biedru skaitu, “Pilsoniskā savienība” (PS) izveidojusi deputātu kandidātu sarakstus visu lielāko pilsētu un atsevišķu jauno novadu pašvaldību vēlēšanās.

Liepājā PS veido kopīgu sarakstu ar Kristīgi demokrātisko savienību, bet Ventspilī – PS veido sarakstu kopīgi ar partijām “Jaunais laiks” un “Sabiedrība citai politikai”.

PS deputātu kandidātu vidu galvenokārt ir dažādu valsts un pašvaldības iestāžu darbinieki, uzņēmēji, augstskolu mācībspēki, sabiedrisko organizāciju pārstāvji un citi.

Priekšvēlēšanu programmās dažādās pašvaldībās PS sola ievērot labu pārvaldību, realizēt godprātīgu un sabiedrībai atvērtu politiku - pieņemot politiskos un saimnieciskos lēmumus, uzņemties atbildību par savu darbu un rīcības sekām. Tāpat PS sola, pamatojoties uz pilsētas iedzīvotāju, iestāžu, uzņēmumu vadītāju un darbinieku profesionālo viedokli, nodrošināt caurspīdīgu un demokrātisku lēmumu pieņemšanas procesu.

PS līderi lielākajās pašvaldībās: Jūrmalas dome – bijušais Augstākās padomes deputāts, savulaik “Latvijas ceļa” biedrs Romualds Ražuks; Valmiera - Valmieras vakara (maiņu) vidusskolas direktore Anastasija Vībāne; Rēzeknē - IK "MODUS LAT" direktors Edgars Overins; Jelgava – analītiķis Aivars Meija; Cēsis – Vidzemes tūrisma asociācijas vadītājs Raitis Sijāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!