Foto: Publicitātes attēls

Atpūtas un izklaides centrā "Bowlero" 22. novembrī notiks labdarības boulinga maratons, kura mērķis ir vākt ziedojumus biedrībai "Dr.Klauns", informēja atpūtas un izklaides centra "Bowlero" mārketinga vadītāja Agnese Puriņa.

Maratons ilgs desmit stundas un tajā piedalīsies 100 komandas.

Plānots, ka viens cents no katra nosistā ķegļa tiks ziedots Dakteriem Klauniem, kuri palīdz ātrāk atveseļoties mazajiem pacientiem.

Boulinga labdarības maratons sāksies pulksten 15 un noslēgsies pulksten vienos naktī. Savukārt dalību maratonā var pieteikt līdz 20. novembrim, un aicināti gan uzņēmumi, gan ģimenes ar bērniem un draugu kompānijas, veidojot savas komandas vai piedaloties individuāli. Pirms spēles būs iespējams patrenēties profesionāļu vadībā.

Tāpat maratona laikā, no pulksten 10 līdz pulksten 16, pie atpūtas un izklaides centra "Bowlero" būs Valsts asinsdonoru centra izbraukuma autobuss un ikvienam pasākuma dalībniekam būs iespēja ziedot asinis. Asins ziedošana notiek projekta "Mums ir viena asinsrite" laikā.

Programma "Dr.Klauns" Rīgā īstenota jau sešus gadus, bet pirms četriem gadiem Dakteri Klauni sāka darboties arī ārstniecības iestādēs Latvijas reģionos. Patlaban 35 speciālisti mazos pacientus ar smiekliem ārstē septiņās Latvijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!