Ķekavas novada domes vadības rīcībā nonākusi informācija un dokumenti par to, ka Pļavniekkalna sākumskolas ēka nav nodota ekspluatācijā pēc veiktās skolas renovācijas.

Šobrīd pašvaldība risina konstatēto problēmu – tiek veikta ēkas tehniskā apsekošana, un sertificētais būveksperts savu atzinumu solās iesniegt skolas vadībai pirmdien, 9. decembrī.

Šobrīd atsevišķās skolas telpās notiek bojāto griestu apmetuma remontdarbi, kā arī saskaņā ar skolas renovācijas projektu tiek veikti nepabeigtie darbi, lai varētu ēku nodot ekspluatācijā.

Saistībā ar Ķekavas novada Pļavniekkalna sākumskolas tehniskā stāvokļa un drošības jautājumu risināšanu 5. decembra vakarā vecāku kopsapulcē tika nolemts pagarināt mācību gadu Pļavniekkalna sākumskolā. Mācības atsāksies 6. janvārī un ieilgs par vienu nedēļu jūnijā, arī projektu nedēļā organizējot mācību stundas.

Bērniem līdz Ziemassvētku brīvdienām mācības nenotiks. Tiem bērniem, kuriem būs nepieciešams, skola sadarbībā ar pašvaldību organizēs bērnu pieskatīšanu, rīkojot radošās nodarbības kādā citā pašvaldības iestādē. Tāpat bērniem, kā ierasts, būs nodrošināts skolas transports, kas viņus nogādās uz interešu izglītības pulciņiem, mākslas un mūzikas skolu Ķekavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!