Foto: stock.xchng
"Pēc traģiskā notikuma Rīgā, Zolitūdē, esam uzrunājuši būvuzraudzības kompāniju, lai veiktu ārpuskārtas pārbaudi un vēlreiz pārliecinātos par TC "Liiba" nesošo būvkonstrukciju drošību," informē TC "Liiba" vadītāja Sarmīte Grende.

"Ēkas būvuzrauga veiktā pārbaude 28. novembrī liecina, ka TC "Liiba" nav būvniecības pārkāpumu un ir ievēroti visi drošības noteikumi."

"Tuvojas Ziemassvētku laiks, kad tradicionāli veikalos pieaug pircēju skaits un aktivitāte. Arī ziemas laikapstākļi, piemēram, sniegs, ir papildu pārbaudījums visām būvkonstrukcijām. Tāpēc ļoti atzinīgi vērtējam kopsapulces lēmumu par ārpuskārtas pārbaudi, lai vēlreiz pārliecinātos par to, ka strādāt un iepirkties TC "Liiba" ir pilnīgi droši," atzīst Sarmīte Grende.

TC "Liiba" kā divstāvīgs kompaktgalerijas tipa tirdzniecības centrs tika atklāts 2009. gada aprīlī. Patlaban centrā ir 44 tirdzniecības vietas. Kopumā TC "Liiba" iznomājamā platība ir 7521,90 kvadrātmetri; patlaban izīrēti 7270 kvadrātmetri.

Ķekavas tirdzniecības centrā iespējams saņemt arī dažādus pakalpojumus, jo tajā atrodas arī ārstu prakse, veterinārā klīnika, kā arī ir skaistumkopšanas salons un sporta klubs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!