Prezervatīvu plosts ar trijiem ceļotājiem veiksmīgi noslēdzis piecu dienu kuģojumu pa Baltijas jūru un pirmdien vakarā piestājis Salacgrīvā.
Ceļojumu no Roņu salas, kur kuģotāji piestāja jau pagājušās nedēļas ceturtdienas vakarā un bezvēja dēļ salā uzturējās trīs dienas, pirmdien turpināja uz Salacgrīvu.

Kuģojuma pēdējo posmu līdz Salacgrīvai plosta "apkalpe" gan neveica sākotnējā sastāvā, jo divi komandas locekļi, kas ir Invalīdu kluba biedri, jau iepriekš no Roņu salas tika nogādāti mājās. Tādēļ Salacgrīvu plostā sasniedza tikai trīs gumijlēcēju kluba biedri.

Viens no kuģojuma organizatoriem Latvijas gumijlēcēju kluba prezidents Ivars Beitāns vēl nevarēja pateikt, vai nākamgad notiks iecerētais ceļojums uz Gotlandi, jo tas esot atkarīgs no sponsoriem, kas nodrošināja plosta izejmateriālu - "Life Style" īpaši izturīgos (extra strong) prezervatīvus. Šādam ceļojumam būtu nepieciešami apmēram 250 tūkstoši prezervatīvu.

Taču spēkā paliekot solījums, ka no kompānijas piedāvātajiem prezervatīviem tiks izgatavota gumijlēcēju virve, sacīja Beitāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!