Lai gan kopš gada sākuma notika sarunas par AS "Radio SWH" pārdošanu, darījums nav noslēgts, jo nav izdevies vienoties par akciju cenu, un vismaz tuvākajā laikā radio īpašniekus nemainīs.
""Radio SWH" nemaina īpašnieku, un domāju, arī nemainīs," laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze" apliecinājis radio prezidents un līdzīpašnieks Zigmars Liepiņš.

Kā iespējamais radio akciju iegādes pretendents tika minēts Polijas koncerns "Polsat", kura kontrolē atrodas lielākās "Radio SWH" akciju paketes turētāja - telekompānija LNT.

"Astoņus mēnešus strādājām, lai "Radio SWH" pārdotu. Septembra sākumā mums jau bija pilnīga skaidrība par cenu, taču pretējā puse nedēļas laikā veica aizturi, un tad sapratu, ka esmu apmēram par 15 procentiem šajā cenā kļūdījies," pastāstījis Liepiņš. Ar uzņēmuma partneriem pārrunāta situācija, un arī tie piekrituši prezidenta aizdomām. Pēdējā tikšanās reizē cena paaugstināta, un vienošanās par "Radio SWH" pārdošanu nav panākta.

Pēc Uzņēmumu reģistra datiem, 50% "Radio SWH" akciju pieder LNT, 35% - Liepiņam, 6,5% - "Radio SWH" programmu direktoram Jānim Šipkēvicam, 8,5% - radiostacijas tehniskajam direktoram Guntaram Krūmiņam.

Rīgas dome pieņēmusi lēmumu "Radio SWH" uz 25 gadiem iznomāt zemes gabalu Skanstes ielā, kur uzņēmums būvēs jaunu radio studijas kompleksu. "Radio SWH" pašlaik atrodas Skanstes ielā 13.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!