Policija pirmdien uz aizdomu pamata par laupīšanu aizturētajam atraktīvajam reperim Ģirtam Rozentālam jeb Ozolam piemērojusi drošības līdzekli, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Arī otram aizturētajam - Aivaram Dambim - policija izraudzījusies tādu pašu drošības līdzekli. Ierosināta krimināllieta par laupīšanu grupā.
Uz aizdomu pamata par šī nozieguma izdarīšanu policija meklē vēl divus vīriešus, bet cietušajam nozīmēta ekspertīze, lai noteiktu gūto miesas bojājumu pakāpi. Policijas preses sekretārs Krists Leiškalns noliedza iepriekš izskanējušo, ka reperis it kā pats aizturējis jaunieti un piezvanījis policijai, lai to nodotu likumsargu rokās par it kā zagta motorollera pārdošanu. "Viņš nav zvanījis uz policiju," teica Leiškalns.

Viņš skaidroja, ka policijas rīcībā esošās ziņas liecina - motorollers maijā nozagts aktierim Gundaram Āboliņam. Savukārt Andrejs B. to iegādājies pēc sludinājuma, bet vēlāk pārdevis Ozolam, kurš savukārt zagto braucamlīdzekli bez policijas starpniecības atdevis aktierim.

Jāatgādina, ka Kungu ielā 8 pie nakts kluba "Nautilus" uz aizdomu pamata par 1983.gadā dzimušā Andreja B. aplaupīšanu policija aizturēja Ozolu un 1980.gadā dzimušo Dambi. Jaunietim abi aizturētie nolaupījuši 340 latu un 41 gramu smagu zelta ķēdīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!