Laikraksts "Rīgas Balss" (RB) otrdien svinēs 45 gadu jubileju, informēja laikraksta galvenā redaktore Anita Daukste. RB ir viens no vecākajiem laikrakstiem Latvijā, kas visu laiku kopš izdošanas sākuma iznāk ar vienu un to pašu nosaukumu.
Pēdējo divu gadu laikā RB pilnveidojusies kā Rīgas aktualitātes atspoguļojošs laikraksts, koncentrēti vēstot par pilsētu un rīdzinieku sadzīvi, informēja Daukste. Pērn papildus līdzšinējiem pielikumiem "TV Programmai" un "Jūrmalai" sākta divu jaunu pielikumu izdošana. Vienā no tiem - "Atpūtā" - apskatītas izklaides un atpūtas iespējas Rīgā, bet otrs - "Bode " - ir praktisks pielikums par iepirkšanos Rīgas pilsētā.

Aprīlī mainījies arī RB dizains, un vienlaikus laikraksta abonenti sākuši saņemt izklaidējošu pielikumu "Mēs". Tāpat laikraksta izdevēji plāno jubilejas mēnesī lasītājiem piedāvāt vēl vienu jaunu tematisko pielikumu - "Darbs Rīgā" - par darba iespējām metropolē.

RB iznāk kopš 1957.gada 1.oktobra un ļoti ilgu laiku bija vienīgais vakara laikraksts Latvijā. Avīze ir iznākusi padomju laikā kā vietējais izpildkomitejas laikraksts, bet atmodas gados kļuvusi par neatkarīgu izdevumu. Šobrīd RB izdevēji ir akciju sabiedrība "Preses nams". Laikraksts šobrīd pārtapis par rīta laikrakstu, to izdod piecas reizes nedēļā ar pielikumiem "Bode", "Atpūta", "Mēs", "TV Programma" un "Jūrmala".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!