Foto: LETA
Saistībā ar "Rīgas konference 2021" pasākumu norisi 15. un 16. oktobrī vairākās galvaspilsētas ielās ierobežos satiksmi, portālu "Delfi" informēja Rīgas domē.

Saistībā ar "Rīgas konferenci 2021" no 15. oktobra pulksten 7 līdz 16. oktobra pulksten 23.30 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, kuras izsniegusi Latvijas Transatlantiskā organizācija) Valguma ielā, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai (abās ielas pusēs).

Apstāties un stāvēt norādītajā vietā drīkstēs operatīvais transports un transportlīdzekļi, kuriem atļaujas izsniegusi Latvijas Transatlantiskā organizācija.

Nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu, brīdina domē.

Piektdien un sestdien nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta arī gājēju un transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā, kā arī Uzvaras bulvārī, pretī Latvijas Nacionālās bibliotēkas galvenajai ieejai.

Ierobežojumi neskars operatīvo transportu, transportlīdzekļus ar Latvijas Transatlantiskās organizācijas izsniegtām atļaujām un diplomātiskos transportlīdzekļus.

Sabiedriskā transporta un gājēju satiksme pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai, norāda domē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!