Foto: DELFI
Neskatoties uz svelmi, Rīgas ielas sāk pārņemt pirms svētkiem raksturīgie sastrēgumi, ļaudīm ar saviem spēkratiem dodoties ārpus pilsētas vai arī uz lielajiem iepirkšanās centriem, pārliecinājās portāls "Delfi".

Pusdienlaikā ar palēlinātu satiksmi ir jārēķinās daudzviet ceļā uz centrālajām maģistrālēm. Arī ap lielajiem galvaspilsētas iepirkšanās centriem, piemēram, "Rīga Plaza" veidojas auto rindas.

Arī "Balticmaps" informācija liecina, ka pamatīgi sastrēdzis ir Maskavas ielas pagrieziens uz Slāvu ielu, tāpat sastrēdzis ir Pērnavas ielas posms no Asara līdz Rūdolfa ielai, kā arī Maskavas ielas pagrieziens uz Krasta ielu. Sastrēgumi veidojas uz Mūkusalas ielas, kā arī Kārļa Ulmaņa gatvē posmā no Ojāra Vācieša līdz Vienības gatvei.

Sastrēgusi ir arī Cēsu iela, Krustpils iela posmā no Rencēnu līdz Granīta ielai. Lēna satiksme veidojas uz Vanšu tilta, Brīvības ielā posmā no Pērnavas līdz Krišjāņa Barona ielai, kā arī Lāčplēša ielā.

Ar lēnu satiksmi ir jārēķinās arī Jūrmalas gatvē, kā arī Kārļa Ulmaņa gatvē ceļā uz Mūkusalas apli.

"Delfi" jau ziņoja, ka 22. jūnijā Latvijā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, pēcpusdienā vietām gaidāms pērkona negaiss ar lietusgāzēm, dažviet līs stipri, iespējama arī krusa. Dominēs lēns, negaisa laikā brāzmains dienvidaustrumu, dienvidu vējš, un gaiss iesils līdz +31 līdz +33 grādiem, vien vietām piekrastē būs mazliet vēsāks — tur +26 - +28 grādi, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienas vidū un pēcpusdienā ultravioletā starojuma intensitāte būs augsta, tādēļ ieteicams ievērot īpašu piesardzību, atrodoties tiešos saules staros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!