Foto: F64

Nākamnedēļ, 7.jūlijā, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) organizēs atvērto durvju dienu ārzemju studentiem "RTU Open Day 2020", liecina informācija universitātes mājaslapā.

RTU atvērto durvju diena notiks 7. jūlijā pulksten 9 tiešsaistē. Pasākuma laikā RTU Starptautiskās sadarbības un ārzemju studentu departamenta pārstāvji sniegs informāciju par visu ar studijām saistīto procesu – sākot no pieteikšanās un beidzot ar absolvēšanu.

Universitātē pavēstīja, ka atvērto durvju dienas laikā topošie studenti varēs uzzināt, kādas studiju programmas angļu valodā piedāvā RTU, kā elektroniski pieteikties studijām, kādas ir universitātes prasības, kādi pakalpojumi pieejami studentiem, kādi ir imigrācijas nosacījumi, darba, apmaiņas studiju un stipendiju iegūšanas iespējas.

Pasākumā piedalīsies un savā pieredzē dalīsies RTU studenti un absolventi no Šrilankas, sniedzot iespēju interesentiem gūt plašāku informāciju par dažādiem ar studiju procesu, sadzīvi un citām jomām saistītiem jautājumiem, atklāja RTU.

"RTU Open Day 2020" pasākums notiks tiešsaistē "Zoom" platformā, un, lai tajā piedalītos, interesenti aicināti reģistrēties.

RTU uzsvēra, ka universitātes Starptautiskās sadarbības un ārzemju studentu departaments ir struktūrvienība, kas strādā ar RTU ārvalstu studentiem no dažādām pasaules valstīm jau vairāk nekā 25 gadus.

Pēc RTU sniegtās informācijas, augstskolā kopumā studē 3518 studenti no 86 valstīm. RTU iespējams apgūt 57 studiju programmas angļu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!