Foto: DELFI

Partijas "Saskaņas centrs" un "Gods kalpot Rīgai" saraksta līderi Nils Ušakovs un Andris Ameriks otrdien Rīgas vēlēšanu komisijā iesniedza kopīgo deputātu kandidātu sarakstu un 4000 zīmju programmu, portālu "Delfi" informēja politiskā spēka pārstāvji.

"Saskaņas centra" un " Gods kalpot Rīgai" sarakstā ir 63 deputātu kandidāti. Saraksta galvgalī ir Rīgas mēra amata kandidāts Ušakovs, kā arī Andris Ameriks, Maksims Tolstojs, Eiženija Aldermane, Sergejs Hristoļubovs un Dainis Turlais.

"Saskaņas centra" un "Gods kalpot Rīgai" prioritātes paliek nemainīgas un arī turpmākajos četros gados īpaša uzmanība tiks pievērsta sociālam atbalstam, ģimenēm un bērniem, videi, ceļiem un transportam, mājokļu problēmām, ekonomiskajai attīstībai, drošībai, svētkiem, kultūrai un piemiņai.

Jau ziņots, ka aprīļa sākumā tika prezentēta kopīgā SC un GKR darba programma 2013. līdz 2017.gadam un kopīgo deputātu kandidātu saraksts.

"Mēs esam kļuvuši par pašvaldības modes noteicējiem Rīgā," prezentācijā sacīja Ušakovs, uzsverot, ka pirms tam Rīgā neviens nav zinājis, ko nozīmē vārdi brīvbiļete, Jāņi krastmalā, jauni parki vai rekordliels tūristu skaits. Šādu mērķi izdevies sasniegt, pateicoties lieliskajai komandai, kurā nav konfliktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!