"[Premjers Ivars]Godmaņa [LPP/LC] kungs strādā ārkārtīgi daudz. Viņš darbā pavada ļoti, ļoti daudz. Viņš sēž tur vakarā divpadsmitos un viņš arī sestdienās un svētdienās mēdz būt darbā. Tā var sadegt," svētdien demonstrētajā raidījumā "Nekā personīga" sacīja iekšlietu ministrs Mareks Segliņš (TP), kurš jau sestdien, visticamāk, kļūs par jauno Tautas partiju priekšsēdētāju.

Segliņš atzīst, ka Godmanis esot nervozs un emociju laikā var "sastrādāt kādu lietu, kam var būt tālejošas sekas". "Viņš ļoti sirsnīgi ņem lietas, ārkārtīgi sirsnīgi. Es ļoti labi zinu, jo drošības policisti viņu apsargā, cik stundas dienā un cik dienas nedēļā viņš pavada strādājot un tad var arī sadegt cilvēks," atzīmējis iekšlietu ministrs.

Tikmēr raidījums informē, ka reiz ministri pat sabijušies, kad Ministru kabineta sēdes laikā Godmanis noliecis galvu un tā pavadījis vairākas minūtes. Viņš strādājot tik daudz, ka viņa personīgā, emocionālā stabilitāte var apdraudēt pat valdības pastāvēšanu.

"Nekā personīga" atzīmē, lai arī politiskajās aprindās cirkulē vairāki varianti Godmaņa valdības krišanā, neviens pašreizējā ekonomiskajā situācijā premjera amatā īsti negrib stāties. Turklāt Valsts prezidents Valdis Zatlers ļoti uzticas Godmanim.

Godmaņa valdību Saeima apstiprināja pagājuša gada 20. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!