Foto: DELFI
Turpinās aktīva ceļu būvdarbu sezona uz valsts galvenajiem, kā arī uz vairākiem reģionālās nozīmes autoceļiem visā Latvijas teritorijā. Turpinās ceļu remontdarbi uz autoceļa P5 Ulbroka - Ogre posmā no 1,92 km līdz 5,51 km, informē VAS „Latvijas Valsts ceļi”.

„Latvijas Valsts ceļi" atgādina, ka turpinās ceļu remontdarbi uz autoceļa P5 Ulbroka - Ogre posmā no 1,92 km līdz 5,51 km. Remontposmā ieviesti braukšanas ātruma ierobežojumi 30, 50 un70 km/h. Darbu zonā ar luksoforiem regulēta reversīva satiksme. Sastrēgumu gadījumā satiksme tiek regulēta ar satiksmes regulētāja palīdzību.

Lai neapdraudētu satiksmes drošību,  „Latvijas Valsts ceļi" aicina autovadītājus būt uzmanīgiem, ievērojot atļauto braukšanas ātrumu, drošu distanci starp transportlīdzekļiem un noteikto satiksmes organizācijas kārtību ceļu remonta vietās.

Tāpat „Latvijas Valsts ceļi"  Aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem ceļu darbu laikā, ievērot satiksmes organizācijas kārtību ceļu būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķināties ar iespējamo papildus braukšanas laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!