Foto: LETA
Sniegs un apledojuma veidošanās uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem otrdienas rītā daudzviet apgrūtina braukšanas apstākļus, informē Latvijas Valsts ceļi.

No rītā snieg un gaisa temperatūra ir no -5 līdz 0 grādiem pēc Celsija. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā visā Latvijas teritorijā gaidāmi nokrišņi sniega un slapja sniega veidā, dažviet putinās. Snigšanas laikā uz autoceļiem veidojas apledojums un sniega nogulumi.

Rīgas apkārtnē, kā arī Jelgavas, Valmieras, Siguldas, Ventspils un Ainažu virzienos ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Snieg un autoceļi sniegoti, tāpēc brauktuves tīra un kaisa.

Bauskas virzienā apgrūtināta braukšana ir no Rīgas līdz Iecavai. Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi visā ceļa garumā, izņemot posmu Grobiņa - Liepāja. Snieg, bet Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā ceļa garumā, izņemot posmu Ogre - Lielvārde.

Šajos autoceļa posmos snieg, tāpēc autoceļi ir sniegoti. Brauktuves tīra un kaisa ar pretapledojuma materiālu.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā. Snieg, autoceļi sniegoti un vietām apledo. Brauktuves tīra un kaisa. Tāpat arī pa vietējiem ceļiem ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!