Foto: Publicitātes foto
Spīķeru kvartālā pacelti karogi pateicībā ikvienam sabiedrības loceklim, kurš turpina ārkārtējās situācijas laikā veikt savus darba pienākumus, informēja Spīķeru kvartāla komunikācijas speciāliste Elīna Gobalova.

Pēc viņas sacītā, Spīķeru kvartālā pacelti karogi, kā sveiciens un pateicība šī brīža varoņiem, kuri nenogurstoši strādā, lai mēs ne tikai būtu veseli un drošībā, bet arī saņemtu ikdienas pakalpojumus.

Karogos redzamas četras profesijas - ārste, policists, ugunsdzēsējs un pārdevēja, taču šis "paldies" ir ikvienam sabiedrības loceklim, kas turpina ārkārtējās situācijas laikā veikt savus darba pienākumus, ievērojot valstī noteiktos ierobežojums un tādā veidā mēģina padarīt sabiedrības ikdienu pietuvinātu tai, kāda tā bija iepriekš, norādīja Spīķeru kvartāla pārstāve.

Pagājušajā nedēļā valdība lēma pagarināt ārkārtējo situāciju valstī līdz 9. jūnijam, vienlaikus lemjot par sociālās distancēšanās pasākumu mīkstināšanu, tostarp atļaujot pulcēšanos gan iekštelpās, gan ārā organizētos, publiskos pasākumos līdz 25 cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!