Foto: LETA

Ministru prezidentei Laimdotai Straujumai (V) nav zināms, par kādu iespējamu viņas atrašanos interešu konfliktā pārbaudi sācis Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB).

Straujumas preses sekretāre Džeina Tamuļeviča aģentūrai LETA pastāstīja, ka pati valdības vadītāja par sākto pārbaudi šorīt uzzinājusi, noskatoties interviju ar KNAB priekšnieku Jaroslavu Streļčenoku LNT raidījumā "900 sekundes".

Pagaidām gan premjerministre neplānojot vērsties KNAB ar lūgumu izskaidrot, par ko tieši pārbaude ir sākta.

KNAB vadītājs Jaroslavs Streļčenoks otrdien telekompānijas LNT raidījumā "900 sekundes" pavēstīja par KNAB sākto pārbaudi par Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas atrašanos interešu konfliktā.

"Vēl es varu pateikt, ka birojā patlaban notiek pārbaudes par ļoti augstām politiskām amatpersonām, tai skaitā pašreizējo Ministru prezidentes biedru, bijušo Ministru prezidentu [Valdi] Dombrovska kungu. Un vēl varu pateikt, ka pašlaik birojā notiek pārbaude arī par pašas Straujumas kundzes iespējamo atrašanos interešu konflikta situācijā," paziņoja KNAB priekšnieks.

Viņš piebilda, ka minētā pārbaude par Straujumas iespējamo atrašanos interešu konflikta situācijā sākta, reaģējot uz publiski izskanējušo informāciju. Konkrētākas detaļas par šo pārbaudi Streļčenoks atturējās izpaust.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!