Tukumā no 21. līdz 23.jūlijam svinēs pilsētas svētkus, kuru laikā notiks arī labdarības akcija pilsētas baznīcas pulksteņa atjaunošanai.
To ceturtdien pastāstīja pilsētas domes sekretāre Dace Netlava.

Baznīcas pulksteņa atjaunošanas akcijas ietvaros piektdien notiks vairākas labdarības izrādes un pilsētas mūzikas diska "Dziesma manai pilsētai" prezentācija. Saziedotie līdzekļi tiks novirzīti baznīcas pulksteņa atjaunošanai.

Savukārt pilsētas domē notiks oficiālo viesu pieņemšana, kā arī sadraudzības līguma parakstīšana starp Tukumu un Dānijas pilsētas Frederiksverkas pašvaldību, stāstīja Netlava.

Piektdien poliklīnikā atklās sienā iebūvētu novēlējuma plāksni, interesenti varēs apskatīt piecas dažādas izstādes, bet vakarā apmeklēt dejotāju un dziedātāju koncertus, kā arī noskatīties modes šovu brīvdabas laukumā.

Sestdien tukumnieki un pilsētas viesi varēs apmeklēt brīvdabas tirdziņu, apskatīt suņu izstādi un sacensības, kā arī kaķu un eksotisko grauzēju izstādi. Notiks bērnu zīmējumu konkursa "Es un mana ģimene" uzvarētāju apbalvošana.

Arī sestdien turpināsies baznīcas pulksteņa atjaunošanas akcija, kuras laikā uzstāsies bērnu ansambļi un deju kolektīvi, bet vakarā notiks svētku gājiens pa pilsētu ar auto-moto sportistu piedalīšanos.

Svētdien, svētku pēdējā dienā, nav ieplānoti grandiozi pasākumi. No rīta notiks svētku dievkalpojums un koru labdarības koncerts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!