Foto: LETA

Līdzšinējo TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu dienesta vadītāju Kristīni Anži amatā nomainīs Andrejs Mēters, portālu "Delfi" informēja TV3. Mēters pēdējos gadus darbojies raidījumā "900 sekundes", kā arī bijis aģentūras LETA ekonomikas ziņu nodaļas vadītājs.

Andrejs Mēters turpmāk vadīs TV3 Ziņu dienesta darbu, bet Kristīne Anže, kura savulaik amatā stājās kā pagaidu figūra, darbu turpinās kā Mētera vietniece.

Kā portālam "Delfi" vēsta TV3 pārstāvis Emīls Matisons, "Andrejs ir mūsu ilggadējs kolēģis, kurš pildījis dažādus pienākumus ziņu dienesta ietvaros, bet pēdējā laikā bija redzams tieši "900 sekundēs", informējot mūs par ārzemju ziņām un mediju apskatu. Andrejs ir augsta līmeņa profesionālis, kuram uzticas un kura viedoklis tiek ļoti augsti vērtēts, kā arī brīnišķīgs cilvēks. Esmu pārliecināts, ka šādu vērtību kombinācija TV3 ziņu un informatīvo raidījumu dienestam palīdzēs sasniegt visus izvirzītos mērķus."

Paralēli pienākumiem TV3 ziņu dienestā, Mēters darbojās kā Ekonomikas ziņu nodaļas vadītājs ziņu aģentūrā LETA.

Iepriekš Mēters strādājis arī laikrakstā "Diena" un Latvijas Neatkarīgajā televīzijā (LNT) bija atbildīgs par ārzemju vēstīm, bijis arī Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras preses un sabiedrisko attiecību vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!