Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes vadītājs Vladimirs Vaškevičs 29.maijā izrakstīts no Rīgas 1.slimnīcas, kur ārstēji sprādziena traumas, piektdien raksta laikraksts "Diena".
Muitas kriminālpārvaldes vadītājs guva kreisās kājas apakšstilba traumu, kad maijā pie viņa darba vietas sprāga zem automašīnas novietots spridzeklis. Slimnīcā Vaškevičs pavadījis astoņas dienas un tagad turpinās ārstēties stacionāri, raksta laikraksts.

VID Komunikācijas daļā portālam "Delfi" apstiprināja, ka Vaškevičs ir izrakstīts no Rīgas 1.slimnīcas, taču viņš pārvietots uz citu slimnīcu, kur turpina ārstēties stacionāri. "Attiecībā uz veselības stāvokli, atveseļošanās nenorit tik veiksmīgi kā sākumā bija cerēts, ir veiktas vairākas operācijas, un pēc mediķu teiktā, ārstēšanās būs ilgstoša," teikts VID izplatītajā paziņojumā.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka pēc sprādziena policija ir izvirzījusi divas nozieguma versijas – atriebība saistībā ar profesionālajām darbībām vai privāto dzīvi.

Šis nav pirmais uzbrukums VID Muitas kriminālpārvaldes vadītājam. Iepriekš pie viņa dzīvesvietas un darba vietas dedzinātas automašīnas. Abi gadījumi tiek izmeklēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!