Par godu Latvijas hokeja izlasei 28.aprīlī Ķelnē Vācijā "Lufthasa City Center" ceļojumu birojā "v.Beust & Partner" Latvijas vēstniecība Vācijā sadarbībā ar Latvijas goda konsulu Bruno O. Braunu rīko pieņemšanu.
Pieņemšanas laikā paredzēta reklāmas akcija, kurā līdzjutējiem un citiem interesentiem būs iespējams tikties ar Latvijas hokeja komandas spēlētājiem, saņemt autogrāfus un iegādāties Latvijas hokejistu formas kreklus. Tiks prezentēta arī cita ar Latviju un Rīgas astoņsimtgadi saistīta tūrisma informācija.

Par godu pasaules čempionāta atklāšanai Ziemeļreinas Vestfālenes ministru prezidents Volfgangs Klēments un Ķelnes mērs Frics Šramma 28.aprīlī rīko pieņemšanu, uz kuru ielūgta arī Latvijas izlases vienība un Latvijas vēstnieks Vācijā Andris Teikmanis.

Ar vēstniecības atbalstu no 28.aprīļa līdz 10.maijam Ķelnē, restorānā "Opatia", Venloer Str. 601/603, tiks izveidots Latvijas hokeja komandas līdzjutēju pulcēšanās un atbalsta punkts, kur uz videoprojektora lielā ekrāna būs iespējams vērot čempionāta norisi.

Visā pasaules čempionāta norises laikā jau minētajā Ķelnes ceļojumu biroja skatlogā būs iekārtots stends ar Latvijas komandas simboliku un informatīviem materiāliem, tiks demonstrētas arī videofilmas par Latviju.

Jau ziņots, ka Pasaules čempionāts hokejā norisināsies no 29.aprīļa līdz 13.maijam Vācijā. Atlases pirmajā kārtā Latvijas nacionālās izlases komandai paredzētas trīs spēles: 29.aprīlī Latvija spēlēs ar Zviedriju, 30.aprīlī - ar ASV, bet 2.maijā cīnīsies ar Ukrainu.

Pasaules čempionāta laikā Latvijas vēstniecība Vācijā nodrošinās, lai tās pārstāvniecībā Bonnā Latvijas iedzīvotājiem nepieciešamības gadījumā būtu iespējams saņemt konsulāro palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!